KAMBIOMATIK ËSHTË NJË KOMPANI E SPECIALIZUAR QË OPERON:

fushën e

rreth-servisit

Servisi

KAMBIOMATIK u krijua nga pasioni i përbashkët për kambiot, puna e palodhur për të zgjidhur çdo sfidë dhe dëshira për t’i ofruar tregut shqiptar shërbimet e specializuara në këtë fushë.

Ne jemi të parët që i kemi sjellë tregut shqiptar paisje me një teknologji të avancuar bashkëkohore. Për herë të parë vjen së shpejti në Shqipëri dhe në Ballkan, Valve Body test bench – Bankoprova e trurit, makineri për testimin e trurit të kambios. Një risi tjetër e sjellë nga KAMBIOMATIK, janë gjithashtu edhe paisjet e riparimit të hidroxhuntove. Por nuk mjaftohemi me kaq, Lavatricja me ultratinguj për pastrimin e pjesëve me një precision të lartë, është nga paisjet më moderne që kompleton servisin tonë.

EKSPERIENCA E STAFIT

Teknikët tanë kanë vite përvojë, të kombinuar me mjetet e duhura dhe trajnimin e duhur për t’i shërbyer klientëve me korrektësi dhe profesionalizëm. Teknikët tanë janë specializuar dhe trajnuar në kompanitë më të mëdha të fushës së automekanikës në Europë. Gjithashtu, i gjithë stafi ynë është në trajnim të vazhdueshëm për t’u azhornuar me zhvillimet e reja në fushën e automekanikës dhe për të qenë sa më profesional në punën që kryejnë.

Detailed information

vlerat-tona

Vlerat tona

Stafi

Teknikët tanë kanë vite përvojë, të kombinuar me mjetet e duhura dhe trajnimin e duhur për ti shërbyer klientëve me korrektësi dhe profesionalizëm.
Teknikët tanë janë specializuar dhe trajnuar në kompanitë më të mëdha të fushës së automekanikës në Europë.

Paisjet

Makineri për riparimin e hidroxhuntos – siç janë Welding machine, Air Test Stand, Pneumatic Devicefor fixation of internal parts of the Torque Converter, Locking Mechanism Preload Tester, Hydropneumatic Riveter; Bankoprova e trurit, makineri për testimin e trurit të kambios etj.

Garancia

Ne në KAMBIOMATIK jemi përgjegjës për punën tonë, ndaj ne ofrojmë garanci në të shumtën e rasteve për shërbimet e kryera. Periudha e garancisë varion nga 3 muaj deri në 2 vite në varësi të shërbimit të kryer.

patneret-tane

Partnerët tanë

Jemi krenarë që jemi distributorë të autorizuar të partnerëve tanë:

Si dhe rishitësit e preferuar të:

rrjetet-sociale

Jemi socialë

Qëndroni me ne!