Riparim Kambio Automatike

Riparimi i kambiove automatike mbulon një numër veprimesh dhe kontrolle’ të ndryshme. Këto kontrolle dhe veprime janë shumë të rëndësishme për të siguruar një jetë të gjatë për kambion tuaj pa probleme dhe incidente. Një pjesë e madhe e shërbimit është kontrolli i kambios tuaj për të siguruar që po funksionon në nivele optimale. Ne kontrollojmë metodikisht pjesët e ndryshme të transmetimit tuaj për të siguruar që gjithçka po ecën në nivelet më të larta. Nëse jo, teknikët tanë do të identifikojnë dhe riparojnë të gjitha problemet e shfaqura me teknologjinë më të lartë dhe me pjesë këmbimi cilësore, për një funksionim të mirë të kambios tuaj.

Riparim Hidroxhunto

Videos

Procesi i saldimit te hidroxhuntos.

Proces riparimi i hidroxhuntos.

Saldim i hidroxhuntos.

Testim i levizjes aksiale te hidroxhuntos.

Testim i hidroxhuntos

Riparim Kambio Manuale

Riparim Ridoto dhe diferenciale

Test kompjuterik

Pjese kembimi dhe vajra lubrifikante

Përse ne

Stafi

Teknikët tanë kanë vite përvojë, të kombinuar me mjetet e duhura dhe trajnimin e duhur për t’i shërbyer klientëve me korrektësi dhe profesionalizëm.
Teknikët tanë janë specializuar dhe trajnuar në kompanitë më të mëdha të fushës së automekanikës në Europë.

Paisjet

Makineri për riparimin e hidroxhuntos – siç janë Welding machine, Air Test Stand, Pneumatic Devicefor fixation of internal parts of the Torque Converter, Locking Mechanism Preload Tester, Hydropneumatic Riveter; Bankoprova e trurit, makineri për testimin e trurit të kambios etj.

Garancia

Ne në KAMBIOMATIK jemi përgjegjës për punën tonë, ndaj ne ofrojmë garanci në të shumtën e rasteve për shërbimet e kryera. Periudha e garancisë varion nga 3 muaj deri në 2 vite në varësi të shërbimit të kryer.